Легендата на Рома Франческо Тоти разкри, че се е опитал да изкуши Николо Барела да подпише с Рома и посъветва бившия си тим да направи всичко възможно, за да вземе сега звездата на Бреша Сандро Тонали.

Барела се присъедини към Интер от Каляри миналото лято под наем на стойност от 12 милиона евро, като „нерадзурите“ могат да го откупят срещу още 25 милиона евро.

„Той беше един от любимците ми. Опитах се да го взема в Рома възможно най-скоро, но за съжаление не успях да го направя“, каза Тоти пред телевизионния водещ Паоло Бонолис в интервю в „Instagram“.

„Бих направила всичко, за да взема Тонали. Според мен той ще стане един от най-добрите халфове в света. Той има всичко, което трябва да има един страхотен играч - технически надарен, добър манталитет и винаги е остър във всяка ситуация", каза още Тоти.

Бреша искат 50 милиона евро за Тонали, към когото обаче има интерес от цяла Европа, като сред заинтересованите клубове са Интер, Ювентус, Милан, Рома, Наполи, Челси, Арсенал, Барселона, ПСЖ, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.