Феновете на Манчестър Юнайтед са убедени, че Джейдън Санчо е пуснал слух, че ще се присъедини към тима идното лято. Това стана по време на живо включване в социалната мрежа „Instagram“ в понеделник вечерта. Шефовете на "червените дяволи" са определи Санчо като своя основна цел през летния трансферен прозорец и са готови да хвърлят 100 милиона паунда, за да убедят Борусия Дортмунд да го продаде. В момента Санчо е вкъщи заради пандемията на коронавирус, като цялата Бундеслига е спряна, но поддържа връзка с феновете чрез социалните медии.

В понеделник вечерта той излъчваше на живо как играе видеоигри заедно с Райън Сесеньон от Тотнъм, а след това отговаряше и на въпроси от феновете. Един привърженик на Юнайтед написа следното:

„Игнорирай това, ако идваш в Юнайтед“. Санчо само се усмихна, игнорира го и след това промени темата, казвайки: „Всички си останете въкъщи!“

Много фенове на Юнайтед останаха напълно убедени, че Санчо умишлено е пренебрегнал коментара и тънко е намекнал, че може да бъде на път за „Олд Трафорд“ през лятото.

След като разговаря с феновете, Санчо се обади и на полузащитника на Юнайтед Джеси Лингард, като привържениците го нарекоха „Агент Лингард“. Някои дори определиха това негово включване като най-добрата и единствена асистенция за сезона за тима на Юнайтед в опита да привлекат бързака на Борусия.

„Вестфалци“ ще искат между 100 и 120 милиона евро за своя футболист през лятото, като тимовете на Челси и Ливърпул също се интересуват от 20-годишния англичанин.