Славният нападател на Ливърпул Роби Фаулър смята, че ако Мохамед Салах не е доволен с актуалната си ситуация в клуба, то английският шампион е по-добре да се раздели с египетския си нападател.

„Ако Мо Салах агитира за трансфер, то е по-добре да го пуснем да си тръгне. Нямам нищо против него – обичам го дори. Въпреки това, силно вярвам, че трансферите са важна част при желанието на играчите. Топката е в неговото поле, а не в това на Ливърпул”, коментира Роби Фаулър.

„Самият той има ли желание да си тръгне, то по-добре да го пуснем. Ако играч иска да се махне, ние трябва да го приемем. Вярвам, че ако има недоволни играчи, те може и да останат, но все мислят за напускането”.

„Ако Салах наистина не е щастлив, без значение дали е заради контракта, парите или каквото и да е, няма какво да го задържи”, коментира легендарният нападател на Ливърпул. Твърдения за конкретен интерес сега за подписа на Салах не съществуват, но се прокрадват инофрмации, че испанският Барселона съблюдава ситуацията около офанзивния футболист.