Нападателят на Уотфорд Еманюел Денис е трансферна цел на Евертън това лято, ако Ричарлисон напусне клуба преди края на трансферния прозорец, пише „Daily Mail“. Нигерийският таран е оценяван на около 20 милиона паунда от „стършелите“, който отпадна от Висшата лига в края на изминалия сезон.

Въпреки отпадането в Чемпиъншип, Денис впечатли с изявите си на „Викаридж Роуд“, след като се присъедини от Брюж миналия юли, когато подписа петгодишен договор. Оттогава 24-годишният футболист отбеляза 10 гола и даде 6 асистенции в 33 мача във Висшата лига.

И все пак, както всички изпаднали клубове, Уотфорд вероятно ще трябва да действа по различен начин във второто ниво на английския футбол и евентуална продажба на Денис ще осигури средства за преструктуриране на отбора за новия им мениджър Роб Едуардс, който се присъедини към клуба от Форест Грийн Роувърс.

Междувременно Ричарлисон е основна цел на Тотнъм това лято, след като имаше ключова роля в успешната борба на Евертън за оцеляване, отбелязвайки 10 попадения. Той беше привлечен на „Гудисън Парк“ именно от Уотфорд за 50 милиона паунда, което означава, че „карамелите“ ще търсят подобна сума, за да го продадат.