Реал Мадрид ще подпише с нов вратар. Това твърди El Transistor  на Onda Cerо, който настоява, че със сигурност „белите“ ще закупят нов страж през лятото.  

Слуховете са, че бъдещето на Кейлор Навас все още е неясно. Костариканецът обаче имал шансове да остане в клуба. Не така стоели нещата с Кико Касия. Той бил сигурен пътник.

Куртоа дава на съд бивш свой треньор

Говори се, че почти сигурно Реал ще привлече Тибо Куртоа. Белгиецът вече бил уведомил ръководството на Челси, че не желае да продължава на „Стамфорд Бридж“ занапред. Близки до играча настояват, че това е почти сигурен знак за завръщане на Куртоа в Мадрид. Припомняме, че атмосферата в испанската Ла Лига не е непозната за Куртоа, който в миналото игра за Атлетико Мадрид.  

Другият изтъкна вратар, към когото Реал проявява интерес е Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед. „Лос Бланкос“ вече опитаха да го закупят през 2015-а година, но сделката се провали в последния момент. Сега обаче изглежда почти невъзможно, тъй като Жозе Моуриньо е категоричен в отказа си да се раздели със стража.