Две от имената в трансферния списък от петима на мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо са били футболисти на Реал Мадрид, твърди AS.

Както е известно, по-рано португалецът са оплака от трансферната мудност на шефовете на „червените дяволи“. Той обясни, че преди време е предоставил лист с пет имена, които желае в състава си, но исканията му не били удовлетворени.

Според източници на испанското издание сред желаните от Моу играчи били Кристиано Роналдо (преди да премине в Ювентус) и Гарет Бейл.

Бавната реакция от страна на манчестърци позволи на Ювентус да отмъкне петкратния носител на „Златната топка“, за когото бяха броени 117 милиона евро. Така възможността за завръщане на португалеца на Театъра на мечтите поне на този етап изглежда утопична, след като нападателят подписа до 2022 година.

Жозе Моуриньо

източник: БГНЕС

Колкото до Бейл, до скоро се твърдеше, че е сигурен пътник от „Бернабеу“. След раздялата между Реал и Зинедин Зидан обаче ситуацията претърпя обрат, казват близки до мадридския гранд. Новият наставник Жулен Лопетеги провел разговор с уелсеца и го убедил да остане, гласят последните слухове. Нещо повече говори се, че бившият национален селекционер на Испания иска да гради своя проект при „белите“ именно около Бейл.

Моу недоволства от липсата на трансферна активност 

Изненада! Юве си иска обратно Погба

Роналдо дебютира в Серия А срещу Киево