Един от директорите на Реал Мадрид - Емилио Бутрагеньо трябваше да отговаря на въпроса дали суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще се завърне на „Сантиаго Беранбеу“. Той обаче нито отрече, нито потвърди спекулациите от последните дни, като само заяви следното:

„Ще видим“.

Директорът също така коментира победата с 3:1 над Аталанта в Шампионската лига във вторник вечер.

„Направихме изключително усилие. Посвещаваме победата на феновете, които определено са горди с този състав. Отборът демонстрира своята зрялост и я приложи в този мач. В халфовата линия бяхме сензационни - контролирахме и разчитахме всяко едно отиграване. Възползвахме се от техните критични моменти, за да вкараме нашите голове. Почти не допуснахме положения пред вратата ни. Мачът отиде в посоката, в която искахме. Това беше фундаментален двубой за клуба. Честно казано, Винисиус Жуниор се представи добре. Той направи изключително отиграване, което заслужаваше да завърши с гол. Беше с решителна роля в този мач и се представи невероятно. Той е много бърз и играе с увереност. Нападателят винаги има предимство в подобни отигравания. Това щеше да е един от головете на годината“, каза Бутрагеньо пред „Sky Sports Italia“.

„Карим Бензема е сред най-добрите в света. Имаме късмет, че разчитаме на играчи като него. Той разполага с много умения в близост до наказателното поле. Първият гол дойде след изумително отиграване на Лука Модрич, но все някой трябваше да го вкара. Бензема насочи топката там, където трябваше. Дузпата също трябваше да се вкара. Радостни сме, че Серхио Рамос се завърна със своите дух на победител и лидерство. Това беше много важен гол, който увеличи преднината ни и ни даде свобода. Рамос е щастлив тук като всички нас. Чудесно е, че тимът е на четвъртфинал. Всички знаят какво означава Рамос за нас и колко е важен за отбора. Нежелан съперник? Не съм мислел за това, важното е, че сме на четвъртфинал”, заяви още Бутрагеньо.