Изпълнителният директор на Брайтън и Хоув Албиън - Пол Барбър, разкри, че клубът не е получавал оферти за полузащитника Мойсес Кайседо.

В Англия писаха в последните дни, че Челси и Ливърпул се интересуват силно от еквадорския национал, като мениджърът на „сините“ и бивш такъв на „чайките“ - Греъм Потър, иска да се събере отново с него, а в същото време наставникът на „червените“ – Юрген Клоп, желае да вземе нов полузащитник, с когото да подсили проблемната си халфова линия.

12 снимки

„Радвам се да кажа, че не сме имали такива (оферти). Може би Ливърпул не са получили моя имейл, защото аз не съм виждал техния“, каза Барбър пред „CBS Sports“.

„Не съм сигурен, че 42 милиона паунда ще струват дори обувките му сега, може би само връзките. Но шегата настрана, стойността на всеки играч в крайна сметка се определя от пазара. Коментарите на Греъм (Потър) бяха отчасти на шега, но отчасти сериозни, защото Мойсес е изключителен играч за нас. Откакто дойде във Висшата лига, той се развива през цялото време. Той е млад със страхотно отношение, фантастична работна етика и много мил човек извън терена. Така че всички тези неща допринасят за стойността на един футболист, ако дойде моментът да бъде продаден“, допълни шефът на Брайтън.