Звездата на Лион Мемфис Депей намекна, че може да напусне тима през януари, след като не успя да подпише с Барселона през летния трансферен прозорец. Нидерландският нападател не скри, че желае да се присъедини към каталунския гранд, но можеше да стане възможно само, ако успеят да се разделят с Усман Дембеле. Това обаче не се случи и трансферът пропадна на крилото пропадна.

„Ще видим. Скоро ще дойде януари. Ще трябва да изчакаме и да видим как стоят нещата. Не че определено ще си тръгна, но вероятно скоро ще има доста клубове, които да ме искат. Аз съм на 26 и почти безплатен, така че можете да очаквате клубове да се интересуват от мен, нали?", заяви Депай в интервю за нидерландското издание „AD“.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед беше почти сигурен за Барселона, но засега той ще продължи да се фокусира върху Лион и международните задължения с Нидерландия.

„Всичко беше готово, да бъда честен, някои правила спряха финализирането. Чаках зелена светлина, но продължих да тренирам. Не е като да съм си държал телефона в шортите на тренировъчния терен “, добави още той.