Звездата на Уест Хем - Деклан Райс признава, че би искал да се събере отново със младия футболист на Челси Мейсън Маунт на клубно ниво. Английският национал бе е юноша на „сините“, но бе пратен при „чуковете“ преди седем години и оттогава изгради успешна кариера във Висшата лига с Уест Хем.

Представянията на Райс на клубно ниво го направиха и част от тима на „Трите лъва“ на Гарет Саутгейт. Често свързван е и с трансфер в Манчестър Юнайтед, както и завръщане на „Стамфорд Бридж“. Междувременно, Маунт се превърна в ключов играч за Челси под ръководството на Франк Лампард и Райс признава, че би искал да се събере отново с него на някакъв етап от кариерата си.

„Да, пак бих искал да играя с него на ниво клуб. Едно нещо, което винаги сме казвали като дете, че ще искаме да играем в един и същ клуб. Но никога не знаеш какво ти предстои“, каза той пред „Copa90“.

И двамата почти сигурно щяха да попаднат в състава на Англия за Евро 2020 Отбор, но турнирът бе отложен за следващото лято в резултат на пандемията на коронавирус.