Стражът на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа не вярва, че ще се премине в Реал Мадрид през това лято. Това твърдят близки до играча, които са цитирани от испанското издание As.

Според информацията, от Кралския клуб не са установили контакт със стража, което навежда вратаря на мисли, че няма как да бъде активирана клаузата в контракта му с Манчестър Юнайтед и той да бъде закупен за 50 милиона евро. Въпросната точка в договора на Де Хеа е срочна и възможността да влезе в действие изтича на 15 юни.

Реал Мадрид отнов в атака за Де Хеа

Именно липсата на всякакви действия по казуса от страна европейския клубен шампион навежда Де Хеа на мисли, че подобен трансфер няма да бъде осъществен. От друга страна, близки до играча свидетелстват, че той вече е имал разговор с новия мениджър на „червените дяволи“ - Жозе Моуриньо, който му е показал, че възнамерява да разчита на него.

Давид Де Хеа: Моуриньо е роден победител

Същевременно се твърди, че наставникът на „белия балет“ Зинедин Зидан е доволен от настоящия вратар на отбора Кейлор Навас и лично е настоял пред управата на тима договорът на костариканеца да бъде продължен.

Припомняме, че през миналото лято Де Хеа бе на косъм от преминаване на „Сантиаго Бернабеу“, но сделката пропадна в последните минути преди затварянето на трансферния прозорец.