Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо продължава да настоява Марсело да подпише с „бианконерите“.  По информация на AS двамата футболисти са постоянен контакт, а петкратният носител на „Златната топка“ не спирал да настоява пред бразилеца да облече екипа на италианския гранд.

Роналдо и Марсело са близки приятели от времето, когато играеха на „Бербанеу“ заедно, а още след като премина в „Старата госпожа“ през лятото на 2018 година, Роналдо започна да работи по възможността левият бек да го последва.

Запознати казват, че първоначално бранителят бил непреклонен, че подобен трансфер няма как да се случи. През 2017 година той се обвърза с Кралския клуб 2021 година. В последните седмици обаче Марсело бил разколебан.

Марсело

източник: БГНЕС

Бразилецът понася критики заради представянето си от началото на сезона. Бекът имаше и травма, която повлия на формата му, а сега е в търсене на старото си ниво. Марсело е укоряван, че не се включва в атака, нещо което в миналото изостряше в значителна степен играта на „белите“. Изглежда заради тези колебания в последните два шампионатни мача Сантиаго Солари остави втория капитан на тима на пейката. Това не се понравило никак на Марсело.

Междувременно случващото се давало надежди на Роналдо, че все пак може отново да играе в един отбор с приятеля си Марсело.

В Испания вече се редят слухове, че бразилският национал може да напусне „Бернабеу“ през лятото.

Още новини: 

7 играчи, които може да напуснат Реал през лятото 

Солари иска нов нападател 

Марсело след критиките: Всеки път се опитвам да съм по-добър