Футболистът на Лестър Бен Чилуел е готов да заяви своите искания за трансфер пред шефовете на клуба още през тази седмица. Защитникът иска да се присъедини към Челси, след като отборът на Брендън Роджърс не успя да се класира за Шампионската лига. 
23-годишният англичанин е основна трансферна цел за Челси това лято, като тимът на Франк Лампард вече привлече Тимо Вернер и Хаким Зиеш, а на път е да бъде уреден и Кай Хаверетц.

"Сините" се надяват да подпишат скоро и с Чилуел, като "​​Mirror" твърди, че самитя бранинтел е готов да напусне. Той вижда дългосрочното си бъдеще в Челси и се надява да бъде техният титулярен лев бек за поне през следващите пет години.

Той е в Лестър от 12-годишна възраст, като сега се смята, че силно амбициран да бъде встартовата единайсеторка на Гарет Саутгейт за Евро 2021. Футболът в Шампионската лига без съмнение ще засили неговите качества. 

Наскоро Роджърс каза, че е „спокоен“ за бъдещето на Чилуел, но Лестър е свикнал да губи най-добрите си играчи от големите отбори във Висшата лига. Сега обаче собствениците на клуба не са под натиск да продават, което ще означава, че Челси трябва да се бръкне надълбоко, за да го привлече. 

Очаква се обаче Джеймс Мадисън да обвърже бъдещето си с „лисиците“, като най-вероятно ще подпише нов договор.