Отборът на Челси обмисля да навлезе в битката за голмайстора на Евертън Ричарлисон, твърди „Sky Sports“. „Сините“ се интересуват от бразилския национал като потенциален заместник на преминаващия в Интер Ромелу Лукаку.

Съгражданите на Челси от Тотнъм също имат желание да се подсилят в атака с Ричарлисон, като до съвсем скоро се считаха за фаворити за подписа му. Бразилецът обаче е една от няколкото възможности, които Челси разглежда за атаката си.

Смята се, че мениджърът на „сините“ Томас Тухел има интерес към трима атакуващи играчи, които са Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити, Усман Дембеле от Барселона, а сега и Ричарлисон.  

Очаква се на „Стамфорд Бридж“ да се подсилят и в защитата с двама нови играчи, след като Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен напуснаха като свободни агенти. Споменават се имената на Жул Кунде от Челси и Матайс де Лихт от Ювентус. Най-новото име обаче е това на юношата на тима Нейтън Аке, който в момента защитава цветовете на Ман Сити.

Миналата седмица се появиха информации, че се очаква бившият технически директор на Ливърпул Майкъл Едуардс да започне работа в Челси, като лично новият собственик на лондончани се е захванал с тази задача.