Челси обмисля да предложи интересна размяна на Манчестър Юнайтед. „Calciomercato“ твърди, че „сините“ искат да привлекат Джейдън Санчо, като са готови да пуснат на „Олд Трафорд“ Кристиан Пулишич, който продължава да бъде свързван с „червените дяволи“.

Санчо продължава да не успява да се наложи в Юнайтед, откакто беше привлечен от Борусия Дортмунд през юли 2021-а година, а лондончани са готови да го избавят от кошмарния му престой при „червените дяволи“, като му предложат ново начало в родния му град под ръководството на Греъм Потър.

„Calciomercato“ съобщава, че от Челси силно се интересуват от възможността да вземат Санчо и са готови да се разделят с Пулишич за тази цел. Собственикът на „сините“ – Тод Боули, иска да освободи американския национал, а „червените дяволи“ се интересуваха от него още през лятото.

Изданието твърди, че Ювентус са основния кандидат за Пулишич , а подобен трансфер може да стане факт след ефекта на доминото. Твърди се, че планът на Юнайтед е да вземе звездата на ПСВ Айндховен Коди Гакпо и по този начин ще разчисти пътя на Санчо да премине в Челси, а американския национал ще се насочи към Торино.

Санчо е допринесъл само с осем гола и четири асистенции в 52 мача за Юнайтед, но е решен да възроди кариерата си под ръководството на Ерик тен Хаг. 22-годишният футболист не пътува до Испания за лагера на „червените дяволи“, като избра да продължи по индивидуална програма, за да се подготви за завръщането на клубния футбол в края на този месец, след като не попадна в състава на Англия за Световното първенство в Катар. Приоритетът на Тен Хаг за януари ще бъде привличането на атакуващ футболист след напускането на Кристиано Роналдо миналия месец.