Изпълнителният директор на Челси Марина Грановская утре ще кацне в Торино и ще опита да финализира лично преговорите за покупката на Гонсало Игуаин и Даниеле Ругани от Ювентус.

„Сините” от Лондон определено търсят спешно централен защитник, а 23-годишният Ругани изглежда като перфектният избор предвид факта, че е работил с новия наставник на англичаните Маурицио Сари (в Емполи). Игуаин, от своя страна, изглежда вече е излишен на „старата госпожа” и ще бъде продаден. И той работи заедно със Сари в Наполи, където изпрати най-добрия  сезон в своята кариера.

„Калчомеркато” съобщава, че утре ще се състои срещата между Грановская и спортния директор на Юве Фабио Паратичи. Предполага се, че Челси е готов да похарчи между 90 и 100 милиона евро за двамата играчи. Това е близо до минималната цена, която италианците търсят за дуото, като Ругани е оценен на 50 милиона евро, докато Игуаин минава за малко по-скъп – 60 милиона.

Ако Ругани бъде продаден, това със сигурност ще ускори преговорите с Милан за завръщането на Леонардо Бонучи. Не е ясно обаче каква ще е позицията на „росонерите”, които се надяваха на свой ред да привлекат Игуаин.

Още по темата: 

Бос на Юве: Милан иска Игуаин

Леонардо: Съдбата на Гатузо е вън от съмнение

Милан и Ювентус почнаха преговори за Бонучи

Игуаин бесен от номерцата на Ювентус

Милан предлага 4-годишен договор и 4,5 млн. заплата на Игуаин