Отборът на Челси е поставил цена от 80 милиона паунда на халфа Н’Голо Канте, който е свързан с трансфер в Интер. Наставникът на „нерадзурите“ Антонио Конте, който беше начело на Челси в периода 2016-2018, е заявил пред борда на Интер, че иска трима играчи от стария си клуб.

Според информациите Конте иска защитника Емерсон Палмиери, нападателя Оливие Жиру и Канте.

Смята се, че първоначалните преговори между двата клуба вече са се състояли, но мениджърът на Челси Франк Лампард не иска да се разделя с французина за по-малко от 80 милиона британски лири, твърди „Daily Express“.

„Сините“ се стремят да съберат средства за още нови играчи, след като през лятото вече привлякоха Тимо Вернер, Хаким Зиеш, Бен Чилуел и Тиаго Силва, а скоро се очаква и звездата на Байер Леверкузен и Германия Кай Хавертц да пристигне на „Стамфорд Бридж“ за 90 милиона паунда.

Интер пък трябва също да продаде, за да събере средства, за да започне със селекцията си. Един от тези играчи се смята, че е Кристиан Ериксен, който пристигна едва в началото на тази година. Роберто Галиардини, Матиас Вечино и Марсело Брозович също са поставени в листата за трансфери.

Интер също се интересува от полузащитника на Тотнъм Танги Ндомбеле, но той би струвал около 55 милиона паунда.