Челси не успя да привлече централния защитник на Севиля Жул Кунде, като 22-годишният френски национал се завърна в Испания след летния трансферен прозорец.

Въпреки това, според "Mirror", предвид факта, че бранителите Тиаго Силва, Андреас Кристенсен, Сесар Аспиликуета и Антонио Рюдигер могат да си тръгнат като свободни агенти догодина, Челси може да се завърне за Кунде. 

Съобщава се, че към Антонио Рюдигер има засилен интерес от страна на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид. За момента той се дърпа за нов договор, след като е поискал нов договор, според който да получава по 400 000 британски лири седмично, което не удовлетворява „сините“.

Контрактът на капитана Сезар Аспиликуета също приключва през 2022 година и загубата на испанеца би била голям проблем за лондончани. Потенциално към изхода се присъединяват Андреас Кристенсен и Тиаго Силва.

Ако и четиримата напуснат, то Челси ще има на разположение само Трево Чалоба, Маланг Сар и Рийс Джеймс като защитници, което ще направи трансфер на Кунде от първостепенно значение.

Защитникът взе участие в полуфинала от Лигата на нациите срещу Белгия, спечелен от световните шампиони след впечатляващ обрат от 0:2 до 3:2.