Челси е готов да откаже интереса на Фулъм към нападателя Армандо Броя. 22-годишният играч нападател е искан от „котиджърс“, тъй като лондончани искат да се подсилят с нов играч в предни позиции през януари, който да замени Александър Митрович, преминал в Ал Хилал през лятото, пише Evening Standard.

Броя се разглежда като отлична опция, но мениджърът на „сините“ - Маурисио Почетино, има желание да го използва през следващите седмици след завръщането му от дългосрочна контузия на коляното. Албанският национал не е започвал като титуляр от октомври, но оказа значително влияние за Челси, като спечели дузпа в последната минута при равенството 4:4 с Манчестър Сити преди международната пауза.

Снимки: Gulliver/GettyImages
97 снимки

След като вкара в първия си старт след 10 месеца отсъствие точно срещу Фулъм миналия месец, Броя вече е напълно възстановен и ще се бори за титулярното място с Николас Джаксън, тъй като не бърза да напуска „Стамфорд Бридж“. Интерес към Броя имаше още от Милан и Уест Хям през лятото, но отказа да напусне.

Фулъм пък ще иска да подпише с нападател, като товаа е един от основните приоритети на мениджъра Марко Силва. Уилиан вкара две решаващи дузпи при победата им с 3:2 над Уулвърхемптън в понеделник и е водещият голмайстор на тима с три гола, ддокато и Раул Хименес, и Карлос Винисиус се затрудняват да бележат през този сезон.

Смята се, че Серу Гираси от Щутгарт и Йонас Уинд от Волфсбург са алтернативни опции на Броя за „котиджърс“.