Челси ще съсредоточи вниманието си върху привличането на Джуд Белингам от Борусия Дортмунд, тъй като изглежда ще се примирят, че ще изгубят битката за Деклан Райс. Градският съперник Арсенал се смята за фаворит за подписа на звездата на Уест Хем, въпреки че е минал през  юношеската академия на „сините“.

Благодарение на това Челси ще хвърли всички усилия в преследването на звездата на Борусия Дортмунд. The Telegraph съобщава, че собственикът на „сините“ Тод Боули е готов да извади каквато сума е необходима, за да привлекат халфа на Англия.

66 снимки

Изданието допълва, че той е присъствал на сблъсъка между Англия и Иран от Световното първенство, където Белингам отбеляза първия гол в този мач. Смята се обаче, че Челси не е фаворит за младия полузащитник, като Ливърпул, Реал Мадрид и Манчестър Сити са по-вероятните дестинации за Белингам.

The Telegraph разкрина, че лондончани искат да подпишат задължително с още един полузащитник през лятото, като в радара им са исканите от Арсенал Райс и Мойсес Кайседо от Брайтън. През януари Челси пръсна 120 милиона евро само за световния шампион с Аржентина - Енцо Фернандес от Бенфика.