Отборът на Челси е готов  да предложи на Рома любопитен бартер, като прати на „Олимпико“ Кристиан Пулишич, за да привлече Николо Дзаниоло. Американският национал е все по-разочарован от игровото си време на „Стамфорд Бридж“, а с пристигането на Рахийм Стърлинг ситуацията не се очаква да се подобри.

Челси търси повече опции за атаката си, след като тимът се раздели с Тимо Вернер и Ромелу Лукаку. В същото време Пулишич стартира само в 13 мача във Висшата лига през миналия сезон и не успя да впечатли с изявите си.

„Calciomercato“ съобщава, че „сините“ биха предпочели да размянат играчи, което би им позволила да се разделят ст Пулишич и евентуално да вземат по-добър играч. Дзаниоло впечатли с представянето си в Рома през последните сезони и вкара победния гол срещу Фейенорд във финала на турнира Лига на конференциите миналия сезон.

Тотнъм също се интересува от италианския национал. Смята се, че той вече можеше да е подписал с „шпорите“, ако не е била късната намеса на бившия мениджър на лондончани Жозе Моуриньо.

Съобщава се, че от Тотнъм са сключили едногодишен договор за наем с опция за откупуването му на стойност от 40 милиона паунда, преди наставникът на Рома да развали споразумението в последния момент.