Бъдещето на звездата на Барселона Антоан Гризман на „Камп Ноу“ все още остава несигурно. Информациите в Испания са разнородни и не дават напълно ясна картина какво ще се случи с французина през следващите седмици.

Според „Cadena SER“ Гризман все още е отворен за евентуално завръщане в Атлетико Мадрид. Световният шампион беше свързан с изненадващо  преместване обратно в испанската столица преди началото на сезона поради продължаващите финансови затруднения на „блауграна“.

На Гризман му остават още три години от договора му на „Камп Ноу“, но каталунският клуб  е готов да го продаде за сумата от около 75 милиона евро. Изданието допълва още, че нападателят иска да се върне в Атлетико и е готов да намали заплатата си с 50%, за да си осигури подобен трансфер.

Според испанския журналист Алфредо Мартинес обаче французинът няма намерение да напуска клуба този сезон. Това не изглежда нелогично, особено като се има предвид, че се очаква да има по-голяма роля в отбора след напускането на иконата Лионел Меси. Смята се, че той ще бъде основна част от плановете на Куман за тази кампания.