Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е готов да подпише нов дългосрочен договор с клуба, но само ако същото направи и неговият съотборник Пол Погба, твърди „Sun“.

Португалецът играе за „червените дяволи“ от януари миналата година, когато подписа до лятото на 2026-а с опция за още 12 месеца, но от ръководството на тима  искат да възнаградят отличното му представяне с нов договор и удвояване на заплатата.

Въпреки изгодното предложение Фернандеш не е започнал преговори с клуба, а предпочита да изчака следващите месеци и да види как ще се развият нещата с Погба, а също така и с поведението на клуба на трансферния пазар през лятото.

Договорът на френския национал е до следващото лято, но от Ман Юнайтед може да решат да се разделят с него след края на сезона, за да не рискуват да го изпуснат без пари догодина.

Изданието допълва, че основите цели на „червените дяволи“, са двете звезди на Борусия Дортмунд - Ерлинг Халанд и Джейдън Санчо, като те биха изиграли важна роля при подновяването на контракта на Фернандеш, ако някой от тях бъде привлечен.