Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис направи интересни разкрития около бъдещето на звездата в отбора Лоренцо Инсиние. Филмовият продуцент заяви, че не за първи път чува италианския национал да изразява желание да бъде продаден.

В момента бъдещето на 27-годишния Инсиние изглежда още веднъж поставено на карта, като към края на сезона юношата на „везувианите” влезе в жесток конфликт с част от феновете на отбора. Те не бяха доволни от отпадането в полуфиналите на Лига Европа и хвърлиха основната вина върху крилото.

На Апенините масово се пише, че мигът за раздяла между Наполи и нападателя вече е дошъл. В тази връзка Де Лаурентис разкри, че не за първи път Инсиние е бил на крачка от напускане. „Знам, че той е футболист на Наполи, неаполитанец”, коментира босът пред „Кориере дело спорт”.

„Той винаги е показвал страхотна привързаност към фланелката, но не мога да го накарам на сила да остане. В миналото той беше атакуван за това, че е неаполитанец от хора, които не могат да се нарекат фенове.”

„Той е искал много пъти да бъде продаден – преди 4 години, преди 6 години и също съвсем наскоро преди да постигне споразумение с Мино Райола (агента на футболиста – б.р.). Тогава пак поиска да си тръгне”, заяви Де Лаурентис.