Борусия Дортмунд е отправил запитване за левия защитник на Манчестър Юнайтед Серхио Регилон, пише The Mirror. Испанският бранител в момента играе под наем от Тотнъм на „Олд Трафорд“, но има клауза, която ще му позволи да напусне „червените дяволи“ още през следващия месец, ако бъде сключено споразумение.

Регилон се присъедини към Юнайтед в последния ден от летния трансферен прозорец. Той беше взет на пожар, след като Люк Шоу беше извън терените за два месеца поради контузия. Но сега английският национал се завърна в игра, а Регилон е записал само 90 минути във Висшата лига този сезон. Юнайтед обаче иска да задържи 27-годишния играч до края на кампанията, който има общо 10 мача за отбора на Ерик тен Хаг след дебюта си срещу Брайтън в средата на септември.

Другият ляв бек на „червените дяволи“ Тайрел Маласия също трябва да се върне в игра в началото на 202-а година. На Регилон пък му остават само 18 месеца от договора му с Тотнъм.

Съществува вариант „шпорите“ може да искат да си върнат в северен Лондон, като се има предвид, че в момента мениджърът Анге Постекогру трябва да се оправя с голям брой контузени. Иначе, Юнайтед покрива цялата заплата на Регилон по време на наема му.