Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е поискал да напусне клуба едва шест месеца, след като се завърна в тима през лятото, гръмна испанският „Mundo Deportivo“. Според изданието, португалският национал не се чувствал комфортно на „Олд Трафрод“ и поискал трансфер.

В понеделник той и неговият отбор изиграха поредния си разочароващ двубой, след като не успяха да победят като гост опашкаря Нюкасъл и завършиха наравно 1:1.

Gulliver/GettyImages
38 снимки

Информацията продължава с това, че агентът му Жорже Мендеш вече е стартирал преговори с президента на Барселона Жоан Лапорта, което би било шокиращ трансфер, с оглед на славното минало на Роналдо в големия враг на „каталунците“ – Реал Мадрид.

Кристиано имал желание да играе под ръководството на Шави Ернандес, който се завърна на „Камп Ноу“ миналия месец.

Както е известно, Барселона вече се подсилиха с Феран Торес по-рано днес, но се очаква да потърсят и чист нападател, след като Серхио Агуеро се наложи да прекрати кариерата заради проблеми със сърцето. Не е тайна и това, че „каталунците“ имат сериозни финансови проблеми, което поставя под въпрос всеки един нов голям трансфер.

Има обаче и голяма вероятност новината да бъде фалшива, тъй като днес в Испания празнуват Деня на шегата, който ние отбелязваме на 1-и април.