Димитър Бербатов смята, че Даниел Леви ще вземе и последното пени от Реал Мадрид, ако се стигне до продажбата на Кристиан Ериксен.

„Много се говори за Погба и за възможната му продажба, но аз наистина искам той да остане в Манчестър Юнайтед. Ще ми хареса той да остане, защото е страхотен човек и футболист. Знам, че той е способен на много, много повече. Знаете ли какво се случва? Понякога хората започват да критикуват твърде много и това се превръща в нещо лично, което не е конструктивно. Футболистът губи фокус. И разбира се, тогава се появява клуб като Реал Мадрид, който има интерес към френския футболист и е логично у Погба да възникне съмнение“, коментира Бербатов.

„Колко струва Ериксен? Кой знае…това, което знам е, че когато Реал Мадрид или Манчестър Юнайтед се опитат да го привлекат, трябва да се подготвят, защото Даниел Леви (президентът на Тотнъм) ще им вземе до последното пени за него“, добави той.

Димитър Бербатов премина през септември 2008 година от Тотнъм в Манчестър Юнайтед за сумата от 38 милиона евро. Президентът на „шпорите“ Даниел Леви обвини сър Алекс Фъргюсън, че е нарушил правилата на Висшата лига при осъществяването на сделката за Бербатов. Леви подаде официална жалба, която не доведе до никакви по-сериозни последици.