Десният краен защитник на Арсенал Ектор Бейерин възнамерява да действа доста безцеремонно, за да форсира своя трансфер в Барселона. Според „Мундо Депортиво” испанският национал изчаква края на Европейското първенство до 21 години и след това ще направи всичко възможно, за да се върне в родния си тим.

Барса постави ултиматум от 10 дни на Бейерин

През миналия сезон 22-годишният Бейерин отказа предложение за нов договор от „топчиите” и още тогава тръгна мълвата, че е решил отново да акостира на „Камп Ноу”. Арсенал привлече бранителя именно от академията на каталунците „Ла Масиа” и му позволи да изгрее на европейската футболна сцена.

По план Бейерин трябва да се прибере в Лондон в понеделник и още същия ден ще започне работа наред със своите агенти, за да си издейства трансфер. Младокът е наясно, че Барселона иска привличането му да се случи възможно най-бързо и смята да съдейства.

Арсенал отхвърли първата оферта на Барса за Бейерин

Самият футболист е наясно, че нещата съвсем няма да протекат лесно – Арсенал вече отхвърли първата оферта на Барселона и пожела от каталунците да не настояват, тъй като Бейерин не е за продан. Испанецът е готов да тръгне на война с „топчиите”, ако ситуацията го принуди. Бейерин не желае да се стига до големи драми, но няма да се поколебае да прекрачи границата, за да постигне своето.