Бащата на полузащитника Рафиня Алкантара – Мазиньо недвусмислено заяви, че неговият син има огромно желание да облече фланелката на Интер. За момента италианците и Барселона не успяват да изгладят докрай условията, при които ще се осъществи трансферът.

Интер с ултиматум към Барселона

Предполага се, че в крайна сметка сделката ще мине под формата на наем с опция за откупуване срещу 35 милиона евро. На Апенините очакват Рафиня да се появи днес или най-късно утре, като е сигурно, че ще гледа на живо дербито срещу Рома от Серия А.

„Рафиня иска да премине в Интер просто защото той иска да играе”, коментира Мазиньо, който изпълнява и функциите на агент за своя син.

Барса и Интер си стиснаха ръцете за Рафиня

„Трудно му е да намери място в този тим на Барселона, където има толкова много футболисти. Той също така имаше и малшанс с тази контузия в коляното през последните 2 години.”

„Рафиня просто иска да играе, да се чувства щастлив и да прави това, което обича, в отличен клуб като Интер. Той има договор с Барселона до 2020 година. Ние се опитваме да очертаем предварителен контракт с Интер до 2021 година”, допълни Мазиньо.