Техническият секретар на Барселона Роберт Фернандес е провел среща с агента на футболиста на Борусия Дортмунд Усман Дембеле – Муса Сисоко в края на миналата седмица, съобщава „Bild“.

Барселона в нито един момент не се е отказал от възможността да привлече френския футболист, който в момента е основна трансферна цел на каталунците.

Дембеле може да се превърне в най-скъпия трансфер в историята на Бундеслигата, тъй като от Борусия Дортмунд искат за него 90 милиона евро.

При всички положения от Барселона нямат никакви намерения да вадят подобна сума за играча и ще се опитат да договорят много по-разумна трансферна цена.

Дембеле, който през май навърши 20 г., пристигна на „Сингал Идуна Парк“ през миналото лято от френския Рен срещу 15 милиона евро.

Дембеле отново в полезрението на Барселона

Той направи страхотен дебютен сезон за Борусия, като записа 10 гола и 21 асистенции в 49 мача във всички турнири и помогна на отбора да спечели купата на Германия.

Дембеле ядосан от уволнението на Тухел

Дембеле може да се превърне във второто ново попълнение за Барса това лято, след като каталунците финализираха трансфера на Марлон.