Испанският шампион Барселона иска да вземе под наем крилото на Манчестър Юнайтед Антони. Това твърди каталунското издание El Nacional, според което мениджърът на „червените дяволи“ - Ерик тен Хаг е изгубил своето търпение към бразилеца.

Вестникът посочва, че английският тим има „сериозен проблем“ с Антони, тъй като той е бил лично поискан от нидерландския треньор, който е бил „убеден, че бразилецът може да стане ключова фигура и да бъде един от стълбовете на отбора“ . Това очевидно не се случва, като 18-годишният Алехандро Гарначо заема мястото му по дясното крило, въпреки че това не е естествената му позиция.

Първата година на Антони се разглежда като „катастрофална“, но на „Олд Трафорд“ са били наясно, че му е нужно време, за да се аклиматизира към новата си среда. Въпреки това, крилото продължава да разочарова и през тази кампания. Той няма нито един гол или асистенция до този момент, а в комбинация с проблемите с дисциплината му, очевидно го превърнаха в „черната овца в съблекалнята“. Каталунското издание твърди, че неговият Тен Хаг е особено разочарован от 23-годишния Антони.

Сега се смята, че Барселона има интерес към бразилеца, но единственият вариант той да облече екипа на каталунците е Антони да премине под наем. Самият футболист би се радвал да опита късмета си в Барса, пише още изданието. Съобщава се също, че бразилецът е бил предложен и на големия съперник на каталунците от Реал Мадрид за сумата от 30 милиона евро.