Отборът на Барселона се интересува от полузащитника на Атлетико Мадрид Саул Нигуес. Заради тежката финансова ситуация, в която се намират обаче, те са готови да предложат на „дюшекчиите“ любопитна размяна.

„Mundo Deportivo“ съобщава,  че „каталунците“ искат да намалят размера на заплатите си това лято и може да се разделят с французина, който печели около 295 000 британски лири на седмица. По тази причина от „Камп Ноу“ са готови да предложат на Атлети да си върнат Гризман, като в замяна ще вземат именно Нигес.

Смята се обаче, че и английският гранд Ливърпул е по следите на испанския национал, като дори се твърди, че „червените“ са фаворит за подписа му.

Саул Нигес

източник: Gulliver/GettyImages

Гризман, който напусна Атлетико и премина в Барселона за 107 милиона паунда през 2019 година, изигра 51 мача във всички турнири през миналия сезон, като вкара 20 гола. Междувременно Нигуес участва 41 пъти за отбора на Диего Симеоне, отбелязвайки на два пъти.

По-рано имаше и слухове, че Манчестър Сити се е свързал с френския национал, тъй като го вижда като по-евтина алтернатива на Хари Кейн.