Европейският и световен клубен шампион Байерн Мюнхен работи активно по селекцията си за следващия сезон. Журналистът от елитното германско издание „Bild“ Кристиан Фалк разкри кои са основните трансферни цели на „баварците“.

Както е известно, вчера тимът обяви официално, че защитникът на РБ Лайпциг Даю Упамекано ще се присъедини към състава през лятото.

Сред потенциалните нови попълнения на Байерн са младата звезда на Рен Едуардо Камавинга, десният бек на Норич Макс Аарънс, Флориан Нойхаус от Борусия Мьонхенгладбах и Люсиен Агуме, който е собственост на Интер, но играе под наем в италианския Специя.

Камавинга е един от най-високо оценяваните таланти в Европа. През последната година усилено се говори, че той ще премине в Реал Мадрид, но интересът на Байерн може да промени плановете му.

Макс Аарънс е желан от Манчестър Юнайтед и Барселона, но според „Daily Mail“ е по-вероятно да продължи кариерата си на „Алианц Арена“.

Нойхаус от доста време е следен от „баварците“, а Агуме прави добро впечатление с изявите си в Специя и също е попаднал в радара на германския гранд.