Германският шампион Байерн Мюнхен обмисля да продаде полузащитника Корентен Толисо срещу скромна сума на фона на стандартите, които бяха наложени дори през настоящия трансферен прозорец.

„Bild“ твърди, че „баварците“ ще искат за французина само 10 милиона евро. Първоначалната цена, която клубът постави на играча в началото на лятото, е била двойно по-голяма, но тъй като никой клуб не е проявил интерес, от „Алианц Арена“ са свалили изискванията си.

Новият треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман иска да привлече Марсел Забитцер от бившия си клуб РБ Лайпциг и Толисо е човекът, който ще бъде жертван, за да освободи място за него в халфовата линия.

„Daily Mail“ пък пише, че Арсенал и Манчестър Юнайтед проявяват интерес към Толисо, който бе част от състава на Франция по време на UEFA EURO 2020. Уест Хем и Ювентус също следят ситуацията около 26-годишния французин.

Според Фабрицио Романо пък Манчестър Юнайтед не е осъществявал никакъв контакт относно Толисо. Засега той не е сред целите на „червените дяволи“, допълва трансферният гуру.