Байерн Мюнхен е подобрил първоначалната си оферта за крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой. Баварският колос желае сериозно тийнейджърът, а преди броени дни „сините” от Лондон отхвърлиха предложение на стойност 20 милиона паунда.

Сега мюнхенци са предложили 30 милиона, търсейки възможност да закупят младия полузащитник. В допълнение на тези 30 милиона Байерн са заложили и различни бонуси за английските си колеги, ако сделката стане факт. Желанието на германския гранд да привлече халфа е голямо, а контрактът му изтича след 18 месеца.

Хъдсън-Одой е отказал да удължи договора си с шесткратния шампион на Англия, тъй като иска изявите му на терена да зачестят. Допълнителните 10 милиона от Байерн пък са дошли минути след официалното обявление по трансфера на Кристиан Пулишич от Борусия Дортмунд в Челси.

Хъдсън-Одой е част от отбора на Англия до 17 години, който триумфира на Мондиала за юноши през 2017-а и записа първият си мач за лондончани в края на 2018-а година. Това стана, след като влезе като резерва, при успеха над Уотфорд с 2:1 на Боксинг Дей.