Мениджърът на Байер - Петер Бос, най-накрая разкри в кой клуб ще заиграе звездата на отбора - Кай Хавертц. Младокът е усилено свързван с множество тимове, като най-серизони изглежда са намеренията на Челси, но засега не се увенчават с успех. 

На въпрос относно новости около 21-годишният Хавертц, специалистът се пошегува: "Да, мога ексклузивно да заявя, че той ще играе за Хераклес (бел. ред. бившия отбор на младока)."

От клуба побързаха да използват възможността да се пошегуват и публикуваха снимка на Хавертц с екипа на тима и лаконичното описание "Добре дошъл, Кай". 

Само преди няколко дни спортният директор на "аспирините" призна, че отборът все още не се е договорил с Челси и няма да отстъпи и сантиметър от исканията си. 

"Той има още година от контракта си, така че ако някой го иска, ще трябва да покрие нашите изисквания. Иначе ще остане още една година, а ние ще сме изключително щастливи от това", предупреди директорът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.