Отборът на Атлетико Мадрид е поставил Антоан Гризман в трансферната листа, като по този начин прави първата стъпка към евентуалното привличане на супрезвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, твърди „The Times“. Мадридчани трябва да освободят място в сметката си за заплати, за да поемат заплатата на португалеца, като изданието съобщава, че миналата седмица „рохибланкос“ са предложи Гризман на различни клубове, сред които и Пари Сен Жермен.

Гризман се завърна на „Уанда Метрополитано“ миналото лято, след като бе продаден на Барселона за 120 милиона евро през 2019 година. Сега французинът е по средата на двугодишния си наем в Атетико, който включва клауза за задължително откупуване на стойност от 40 милиона евро. ПСЖ обаче не се интересува от Гризман, допълва британският таблоид.

Както е известно, Роналдо поиска да напусне Манчестър Юнайтед, за да играе в Шампионската лига през следващия сезон, като неговият агент го предложи на доста топ клубове из цяла Европа, след които Челси, Байерн Мюнхен, ПСЖ и дори Барселона, но всички се отказаха от услугите на 37-годишния нападател.

Последният клуб, на който е бил предложен CR7, е Атлетико Мадрид, като агентът му Жорже Мендеш се е срещна с изпълнителния директор на клуба Мигел Анхел Хил Марин по-рано през месеца. По време на срещата обаче той е отхвърли възможността клубът да подпише с Роналдо, тъй като „дюшекчиите“ не са в състояние да си позволят португалския национал поради бюджетен дефицит от 45 милиона евро.

Сега обаче Атлети се надяват да се разделят с Гризман това лято и да генерират приходи от още изходящи трансфери, които биха могли да им помогнат да подпишат с Кристиано.