Скаутите на Арсенал следят изкъсо фланговия нападател на Атлетик Билбао Нико Уилямс, съобщава The Mirror. „Артилеристите“ се очаква да търсят ново крило през лятото, като още едно име в техния списък е звездата на Уулвърхемптън Педро Нето, който вече се доказа във Висшата лига.

21-годишният испански национал Уилямс подписа нов договор до лятото на 2027-а година, така че няма да бъде евтин, а Арсенал не е единственият клуб, който се интересува от неговите услуги. Смята се, че Реал Мадрид, Астън Вила и Ливърпул също са свързвани с него. Атлетик Билбао обаче настоява, че няма да продава Уилямс.

Снимки: Gulliver/GettyImages
100 снимки

Лондончани се стремят да намерят алтернатива на звездата Букайо Сака в нападение, за да се облекчи натиска върху английското крило.

В същото време, изданието пише, че Арсенал е готов да се раздели с трима играчи след края на сезона. Става дума за Томас Партей, Емил Смит Роу и Едуард Нкетия.

На „Емиратс“ продължават да се интересуват още от нападателя на Брентфорд Айвън Тони, който се очаква да напусне „пчеличките“ през лятото, както и полузащитника на Реал Сосиедад Мартин Субименди.