Отборът на Арсенал обмисля да си върне футболиста Серж Гнабри. Германецът започна кариерата си именно на „Емиратс“, като през 2014 година той спечели ФА Къп с „артилеристите“.

Две години по-късно обаче крилото реши да напусне, защото бе недоволен от малкото игрово време, което получаваше от тогавашния мениджър Арсен Венгер. Гнабри обаче никога не е крил любовта си към Арсенал.

Настоящият договор на Гнабри с „баварците“ изтича през лятото на 2023 година, като двете страни все още не могат да се споразумеят за нов контракт. През лятото той ще влезе в последната година от това споразумение, така че Байерн може да прецени, ако дотогава Гнабри не преподпише, да вземе прилична трансферна сума за него.

Германският национал е оценяван на около 63 милиона паунда. „Football London“ твърди, че мениджърът на „артилеристите“ Микел Артета пък е получил уверение от мажоритарния собственик Стан Крьонке че ще получи сериозна сума за селекция през лятото. Ако Арсенал успее да се класира за Шампионската лига, това ще увеличи шансовете на лондончани да успеят да убедят Гнабри да се върне на „Емиратс“, предполага изданието.