Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти вече е загубил търпение в някои от играчите на отбор. „Лос бланкос“ може да е на върха в Ла Лига, но не всичко е толкова розово, колкото изглежда.

Последният им мач беше загуба с 1:2 от Еспаньол в първенството, което позволи на Атлетико Мадрид да изравни градския си съперник по точки. В Шампионската лига Реал допусна шокираща загуба със същия резултат, и то на „Сантиаго Бернабеу“, от абсолютния дебютант в турнира Шериф Тираспол.

Сега „Fichajes“ пише, че вече е било заявено на четирима, че нямат място в плановете на Анчелоти. Първото име в списъка е това на Гарет Бейл. Договорът му изтича следващото лято и едва ли той ще бъде подновен, което означава, че уелсецът ще си тръгне без пари.

Следващият в листата е Марсело. Ако си тръгне другото лято, това ще означава, че бразилецът ще сложи край на 15-годишния си престой на „Бернабеу“.

Третият, който изглежда ще напусне, е Мариано Диас, който получи фланелката с номер 7 след напускането на Кристиано Роналдо през 2018 година, но тотално разочарова с представянето си.

Същото важи и за нападателя Лука Йович, който не успя да впечатли Анчелоти и му е било заявено, че може да си търси нов отбор.

Белгийската звезда Еден Азар се очаква да остане, въпреки че продължава да има само периферна роля в Реал и е сянка на играча, който се присъедини от Челси преди две години.