Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, и техническият директор на Милан Паоло Малдини са имали телефонен разговор. В него е станало дума за португалската звезда на “росонерите” Рафаел Леао, който бе с основен принос за шампионската титла на Милан в Серия “А”, пише “Кориере дело Спорт”.

Анчелоти е уверил Малдини, че “лос бланкос” не се интересуват от Рафаел Леао и легендата на седемкратния европейски клубен шампион може да бъде спокоен. Анчелоти е бивш футболист и екс-наставник на гранда от Милано, като двамата с Малдини са работили заедно на “Сан Сиро” и се познават много добре.

След силните изяви на Леао по италианските терени и отказа на френската суперзвезда Килиан Мбапе да премине в Реал Мадрид като свободен агент, името на португалския нападател е постоянно свързвано с Реал Мадрид. Интерес към Рафаел Леао се смята, че има и от страна на английски клубове.

От Милан пък се надяват ибериецът да подпише нов договор с клуба, тъй като действащият му контракт изтича през 2024 година.