Капитанът на Наполи Лоренцо Инсиние все още не е подписал нов договор с клуба и няколко отбора следят ситуацията му, защото той ще стане свободен агент следващото лято. Италианският плеймейкър вече отхвърли последната оферта, която би му позволила да печели по 4,6 милиона евро на сезон. Той обаче иска възнаграждение от близо 7 милиона евро.

Италианският шампион Интер има интерес към Инсиние, но офертата не е близка до тази, изпратена от американския Торонто. Преди няколко седмици агентът на капитана на Наполи Винченцо Писакане отхвърли евентуално преминаване на клиента си в МЛС, защото европейският шампион иска да остане в Италия.

Според журналиста от Нашвил Уил Форбс, Торонто е направил сериозно предложение на Инсиние и неговия агент, което би било рекордьор в американското първенство. Форбс пише, че има голям шанс италианският плеймейкър да приеме предложението и да се присъедини към базирания в Канада отбор през лятото.

Изданието посочва, че офертата на Торонто е по-голяма от тази на Себастиан Джовинко от 2015 година, когато той беше играч на Ювентус. Отборът на МЛС се очаква да се раздели с бившия нападател на Съндърланд Джози Алтидор и от клуба вече му търсят заместник.