Сагата с бъдещето на суперзвездата на Манчестър Юнайтед продължава да бъде актуална в медийното пространство. Както е известно, популярните издания в Англия писаха преди време, че португалецът е поискал трансфер, след като не е убеден в спортния проект на „червените дяволи“ след назначаването на Ерик тен Хаг начело, а също и, защото има желание да играе в Шампионската лига.

Веднага редица грандове бяха свързани с Кристиано, сред които Челси, Байерн Мюнхен, Пари Сен Жермен, Спортинг Лисабон, Рома и дори Барселона.

Съвсем наскоро обаче Тен Хаг заяви, че нищо в неговата позиция, както и в тази на клуба, не се е променило. Преди няколко дни нидерландецът увери, че Роналдо е част от неговите планове и клубът няма намерение да го продава. 

Сега обаче италианският журналист Фабрицио Романо твърди, че агентът на 37-годишния португалец - Жорже Мендеш, има намерение да преговаря отново с Байерн, тъй като смята, че клубът ще промени позицията си относно привличането на Роналдо, ако голмайсторът на „баварците“ Роберт Левандовски бъде продаден на Барселона.

За момента Байерн казва твърдо „не“, но Романо смята, че Мендеш ще настоява до последно това да се промени.

Самият Кристиано пък пусна любопитна снимка по-рано, на която нападателят тренира във фитнеса. На кадърът се вижда, че Роналдо е с шорти на Манчестър Юнайтед, което накара феновете на „червените дяволи” да вярват, че все пак той ще остане на „Олд Трафорд” и през новия сезон.