Агентът на крилото Стефан Ел Шаарави, който е и негов брат, опроверга слуховете за надвиснала продажба. Мануел Ел Шаарави бе категоричен,  че през новия сезон италианският национал остава част от състава на Рома.

Вчера се появиха първите спекулации около името на 25-годишният бързак. Според някои информации той е пред трансфер в Торино, докато други го включват като част от сделка от типа „играч плюс кеш” за Федерико Киеза от Фиорентина.

Затова се наложи неговият брат бързо да се наложи и агентът даде изявление пред италианския трансферен гуру Джанлука Ди Марцио. „Той е щастлив и се справя добре в Рим”, заяви Мануел Ел Шаарави.

„Стефан е фокусиран върху старта на сезона и не мисли за нищо друго освен за предстоящата кампания с „джалоросите”. Мога да ги уверя, че той ще остане в Рома. Шансовете да премине в Торино  се равняват на нула.”

„Панталео Корвино (футболният директор на Фиорентина – б.р.) е голям почитател на Стефан, но мога да отхвърля и вероятността за трансфер във Флоренция. Имаше и една оферта до Стефан от клуб, който играе във Висшата лига на Англия”, добави братът на Малкия Фараон.