Агентът на Елсейд Хисай потвърди, че неговият клиент ще напусне Наполи в посока Челси, ако наставникът на неаполитанците Карло Анчелоти няма нужната вяра у него.

Крайният албански защитник позагуби своите позиции на „Сан Паоло”, а неговият представител не е щастлив, че не е бил трансфериран през лятото в лондонския гранд.

„Той трябваше да отиде с Маурицио Сари през лятото в Челси, но Анчелоти блокира всички”, сподеи Марио Джуфреди пред Radio Marte.

„Той каза, че ще съди играчите по представянето им в последните години, но виждаме, че Елсейд  не играе много за Наполи. Това според мен значи, че не е важен за него. Ако Анчелоти не желае да го пуска титуляр, то ние ще поискаме молба за трансфер. Хисай не заслужава лошо отношение, след като е показал колко отдаден е на неаполитанските фенове през последните три години", продължи Джуфреди.

"Може и да е просто фаза на преминаване в кариерата му, но всеки треньор има своите избори. Ако Хисай стане четвърти избор на поста си, то той ще напусне Неапол. Дори ще поискаме трансфер още през януари”, довери още агентът на Хисай.