Бъдещето на Антоан Гризман продължава да кара хората да говорят. Според последната информация на радио „Каталуня“, спортният директор на Барселона Ерик Абидал е имал разговор с футболиста на Атлетико Мадрид относно възможността за негов трансфер на „Камп Ноу“.

Двамата са разговаряли за условията, при които френският футболист може да премине при каталунците. Гризман е бил категоричен, че е готов да приеме офертата, която от Барселона са му били предложили през миналото лято. 28-годишният футболист е съгласен да получава по-малка заплата, за да заиграе на „Камп Ноу“.

Каталунците са поставили условие на нападателя, за да го привлекат. Те искат той да направи публично изявление, в което да признае, че миналата година е допуснал грешка като е нарушил устното си споразумение с Барселона и е останал в Атлетико.

От Барселона все още не са взели решение за привличането на 28-годишния футболист, но е много вероятно каталунците да се възползват от инициативата, която бе подета от французина.

Евентуален трансфер на Гризман ще се състои не по-рано от 1 юли, когато откупната клауза в договора му ще се намали от 200 на 120 милиона евро.