Ръководството на Барселона разполага с три опции за нови попълнения от Висшата лига, в случай, че Неймар в действителност премине в Пари Сен Жермен, пише Mirror. Както е известно в последните дни се говори упорито, че бразилецът ще заиграе на „Парк де Пренс“, а френските богаташи ще платят умопомрачаващата му освобождаваща клауза от 222 милиона евро.

Договорено е: Неймар ще е играч на ПСЖ от 1 август

Ако в действителност се стигне до такъв развой, екипът на Ернесто Валверде вече обмисля възможни нови попълнения. На Острова се твърди, че става дума за три варианта.

Първият е добре познатата трансферна цел на Барса Фелипе Коутиньо от Ливърпул. Интересът на носителя на Купата на Краля към бразилеца датира от доста време насам, като запознати разкриха, че от испанския гранд дори пратили две оферти за Коутиньо едната на стойност от 72 милиона евро, а другата за 89 милиона евро. Говори се, че всичко между играча и клуба от Каталуня е уредено, като липсва само съгласието на „мърсисайдци“.

Барса набеляза звезда на Атлетико за заместник на Неймар

Деле Али от Тотнъм е другият набелязан. Полузащитникът е сред стожерите в състава на Маурисио Почетино, като в последния сезон отбеляза 22 гола и даде 13 асистенции. Запознати казват, че от Барса трудно ще стигнат до сделка, но до 31 август всичко може да се случи.

Еден Азар от Челси е третият вариант пред Барса. Белгийският национал е силно желан и от Реал Мадрид. В момента халфът лекува травма. Той счупи крак по време на тренировка на „червените дяволи“ в началото на лятото.

В момента има затишие около играча, но мениджърът на Челси Антонио Конте е категоричен, че не желае да го губи.