Реал Мадрид все още в търсене на истинското си лице след промените от лятото на 2018 година и големите успехи в последните три години. „Белите“ са в търсене на своя лидер, който загубиха след раздялата с Кристиано Роналдо. Соченият за заместник на петкратния носител на „Златната топка“ Гарет Бейл до момента не оправдава напълно очакванията, а според испанската преса е напълно възможно уелският национал и Кралския клуб да си кажат „довиждане“ през лятото.

Световният и европейски клубен шампион вече се раздели с вратаря Кико Касия. Превърнал се в трета опция под рамката след пристигането на Тибо Куртоа, испанецът пое към лидера на Чемпиъншип – Лийдс Юнайтед.

За Иско Аларкон също се твърди, че е с единия крак извън „Сантиаго Бернабеу“, но засега няма нищо около бъдещето развитие в кариерата на халфа.

На фона на многото слухове за изходящи трансфери, обгърнали „белия балет“, испанското издание AS направи селекция на 7 имена, които е много вероятно да потърсят късмета си далеч от испанския гранд през лятото на 2019 година.