Новият мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо е заявил през президента Даниел Леви играчите, които иска евентуално да привлече в състава в най-скоро време. „The Independent“ съобщава, че португалецът е погледнал към двоя сънародник в Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш, който беше трансферна цел и на Маурисио Почетино през изминалото лято, защитникът на Бенфика Рубен Диас и Неманя Матич от Манчестър Юнайтед.

22-годишният Диас може да се окаже адекватен заместник на Тоби Алдервейрелд, чийто договор изтича през лятото. Неманя Матич пък е високо ценен от португалеца, който го привлече първо в Челси, а после и в Юнайтед.

„Daily Express“ потвърждава интереса на „Специалния“ към Бруно Фернандеш, който може да бъде заместникът на Кристиан Ериксен, а също така добавя и едно позната име към списъка на Моруньо – това на Пауло Дибала от Ювентус. Аржентинецът също беше в радара на Почетино през лятото, но в последния момент „биаконерите“ отказаха да го продадат.

Вчера пък „Daily Mail“ пък излезе с информация, че от Тотнъм нямат намерение да пръскат много пари през януарския трансферен прозорец.