Нападателят Алваро Мората заяви, че иска най-сетне да разбере какво му предстои за в бъдеще, тъй като самият не е наясно дали съществува някаква по-особена договорка между настоящия му клуб Ювентус и бившия му Реал Мадрид.

Още откакто испанецът пристигна в Торино през 2014 година се говори, че „белия балет“ си е оставил вратичка да прибере своя юноша обратно, стига да плати 30 милиона евро. По-рано през сезона той парафира ново споразумение с „бианконерите“, като мненията относно договора са разнопосочни – според някои капацитети в него вече отсъства въпросната клауза, но повечето твърдят, че Юве не може да се отърве от нея, като крайният срок за упражняването й от страна на Реал е през лятото на 2016 година.

„Да говоря за следващата година е трудно, защото още нямам сигурност по отношение на това къде ще играя. Ситуацията е малко странна“, коментира Мората пред испанските медии.

„Нямам търпение въпросът за моето откупуване да бъде решен. Щастлив съм в Торино, но искам да зная къде трябва да си купя къща. Искам това да стане ясно колкото се може по-бързо.“

„Доволен съм от Ювентус, но да се завърна в Реал е напълно възможно. Има договор, където всичко е написано. Искам просто този въпрос да бъде решен“, добави Мората.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS